Bel ons: 0486/768820

Webdevelopment en webdesign

Een degelijke, klantgerichte website is essentieel voor de online aanwezigheid van uw bedrijf. Smashing Web kan u hierbij helpen: van de constructie van een volledig nieuwe website tot het optimaliseren van uw reeds bestaande website.

Open Source

Wij kiezen voornamelijk voor open source systemen als ruggengraat van onze webprojecten. Dit soort systemen bespaart u in de eerste plaats geld en een bijkomend voordeel is dat u niet afhankelijk bent van één bedrijf voor de verdere ontwikkeling van uw website. Een hele gemeenschap houdt zich immers bezig met de permanente optimalisatie van deze systemen. U staat er dus niet alleen voor en de kwaliteit is gegarandeerd!

Wij specialiseren ons in de volgende systemen:

Drupal

Drupal is een alom gewaardeerd Open Source Content Management Systeem (CMS) van Belgische oorsprong waarmee we een volledig naar wens gemaakte website voor u kunnen creëren. Hier is een omvangrijk administratiesysteem aan verbonden, zodat u achteraf zelf de inhoud van de website op een uiterst gebruiksvriendelijke manier kunt aanpassen en vernieuwen.

Wordpress
WordPress is ten zeerste aan te raden bij de opstart van een weblog. Met het Wordpress CMS-systeem kan u op een eenvoudige manier inhoud wijzigen en aanvullen. Een weblog is een uitstekende medium om op regelmatige tijdstippen te communiceren met uw klanten, om nog maar te zwijgen van de mooi meegenomen zoekmachine optimalisatie.

Magento
Indien u geïnteresseerd bent om uw producten online te verkopen, is de open source software Magento hier uiterst geschikt voor. We kunnen voor u een volledig webwinkel ontwikkelen, waarbij u zelf het beheer van uw producten en bestellingen kan doen. Met Magento kiest u voor een krachtig, flexibel en kostenbesparend systeem.

 

Of het nu om de ontwikkeling gaat van een uitgebreide e-commerce website of een eenvoudige statische website: wij bieden u een transparant en duidelijk plan aan voor een gunstige prijs. Ook met een beperkter budget kunnen wij al snel een degelijke oplossing aanbieden. Bij elk project bieden wij ook nog deze extra diensten aan die nuttig zijn bij de creatie van een website:

  • installatie meetsystemen zoals Google Analytics of Statcounter
  • grafische ondersteuning in de vorm van banner creatie of andere grafische elementen op uw website
  • opleidingen en handleidingen betreffende de gebruikte CMS systemen of analyse apparaten

Contacteer ons voor een volledig vrijblijvende analyse en offerte

 

Portfolio