Bel ons: 0486/768820

Online adverteren via Google of Facebook

Online marketing met een onmiddellijke Return on Investment.

In tegenstelling tot adverteren in print en andere offline kanalen, is het bij online adverteren meteen duidelijk wat uw investering opbrengt. De meetbaarheid van de resultaten behoort namelijk tot één van de vele voordelen van deze aanpak. Anderzijds kunt u heel wat geld besparen, want u bepaalt zelf uw budget en betaalt enkel voor geïnteresseerde bezoekers. Het doelpubliek kan u immers tot in detail definiëren. Smashing Web biedt twee van de meest populaire en rendabele opties aan, namelijk adverteren via Google of Facebook.
 

Google Adwords

Google Adwords

De klanten die u wilt bereiken, zijn ongetwijfeld ook op zoek naar uw diensten via Google. Google Adwords maakt het mogelijk om uw doelpubliek aan te spreken, zelfs in een hoog competitieve markt. En daarbovenop betaalt u enkel wanneer geïnteresseerde bezoekers daadwerkelijk klikken op uw advertenties.

Smashing Web helpt u bij het opstellen en beheren van al uw Adwords campagnes.
 

Facebook advertenties

Adverteren op Facebook
U kunt meer dan 5.000.000 Belgische gebruikers met een zeer hoge activiteitsgraad bereiken door te adverteren op Facebook. Het voordeel van dit medium is dat u tot in het grootste detail uw doelgroep kan definiëren: er kan onder andere geselecteerd worden op basis van locatie, geslacht, hobby’s en interesses. Zelfs de waardevolle aanbevelingen van vrienden kunnen worden ingezet in advertentievorm.

Smashing Web helpt u ook hier bij het opstellen en beheren van de campagnes.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte