Bel ons: 0486/768820

Sociale Media

Versterk uw aanwezigheid op het web met Sociale Media

alt

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de huidige online wereld. Met al meer dan 5.000.000 accounts en een gemiddeld gespendeerde tijd van 34 minuten per dag, spant Facebook zonder twijfel de kroon in België. Een Facebook bedrijfspagina brengt dan ook een zeer interessante opportuniteit tot klantgerichte communicatie met zich mee. Maar ook Twitter, LinkedIn, Youtube en Google+ bieden elk op hun eigen manier ongekende kansen voor de groei van uw bedrijf. Het voordeel beperkt zich immers niet alleen tot het gebied van branding en communicatie, maar ook de zoekmachine optimalisatie van uw website vaart er wel bij.


De beste strategie

Smashing Web kan u helpen bij het bepalen van dé beste marketing strategie voor uw merk. We zorgen voor de eigenlijke opstart van het social media kanaal zodat u meteen aan de slag kan met waar het eigenlijk om gaat: communiceren met uw fans en volgers.

Om het aantal fans van uw pagina of kanaal te doen groeien, kunnen we u ook gerichte, creatieve initiatieven voorstellen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om verschillende mogelijkheden door te nemen en een op maat gemaakte oplossing te bespreken.
 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte