Bel ons: 0486/768820

Zoekmachine optimalisatie

Hoe verschijnt uw website op een hoge positie in de zoekresultaten van Google?

zoekmachine optimalisatie


Prachtige producten, diensten of ideeën op uw website maar niemand die er weet van heeft? Zoekmachine Optimalisatie of Search Engine Optimisation (SEO) is de oplossing! Een juiste SEO strategie en de bijbehorende technische ondersteuning is onmisbaar in het huidige internetklimaat. Meer dan ooit start en eindigt het surfgedrag met Google of één van de andere zoekmachines.

Smashing Web kan u helpen om ook uw website goed vindbaar te maken in een competitieve online markt. Of u nu een analyse en integratie wenst op uw reeds bestaande website of een integratie gecombineerd met de volledige opstart van uw nieuwe website… alles behoort tot de mogelijkheden.

 

Hoe gaan we te werk?

Alles start bij een degelijke analyse. Een grondige doorlichting van uw website geeft ons inzicht in de stappen die moeten/kunnen ondernomen worden om de SEO strategie te optimaliseren.

Nadat we een budget en planning zijn overeengekomen, gaan we aan de slag met ons uitgebreid en helder stappenplan, op maat gemaakt en in lijn met uw specifieke doelstellingen. We maken onder andere gebruik van url-structuren, copywriting technieken, linkbuilding, zoekterm definiëring en andere technische implementaties.

Aan de top blijven?

Een belangrijk element in uw ranking op Google heeft met de online activiteit van uw bedrijf te maken. Smashing Web geeft concrete adviezen om uw website hoog te laten blijven scoren in de zoekmachineresultaten. U beschikt ook over de mogelijkheid om deze praktische uitwerking aan ons over te laten. Wij verzorgen uw online aanwezigheid rekening houdend met uw branding richtlijnen.

Naast zoekmachine optimalisatie kunnen we ook online advertentiecampagnes ontwikkelen, sociale media campagnes initialiseren en beheren en andere online marketing initiatieven starten.

Contacteer ons voor een vrijblijvende analyse en offerte